Continutul Principal

Victor Ponta anunță DEZASTRUL pentru pensionari: ‘Băi, e prea mare măgăria, e o mizerie’ – Planul TERIBIL al PSD cu pensiile

Data: 20 decembrie 2018

Președintele PRO România, Victor Ponta, susține că Liviu Dragnea, președintele PSD, încearcă să-și apropie demnitarii de el prin intenția de a mări salariile.

„Ce înseamnă măsurile care se iau mâine de Guvern? De la 1 ianuariese suspendă prevederile legii pensiilor care impun indexarea de la 1 ianuarie a pensiilor cu un coeficient între creșterea salariului mediu și inflație. Deci până în septembrie nu primesc nici un leu în plus. Exact cei care au votat au cel mai mult de suferit. În același timp de la 1 ianuarie indemnizațiile aleșilor cresc. Și al meu ca deputat. Mai pe înțelesul tuturor: mie îmi crește salariul de deputat, dar mamei mele nu-i crește pensia. Iar eu mă simt revoltat. Este o mită pe care Dragnea vrea să o ofere parlamentarilor, primarilor… Eu nu vreau să iau mita aia. Cum adică înghețați pensiile, dar mărești salariile demnitarilor? E o chestiune care n-are legătură nici cu social democrația. Poate ne vede Teodorovici și zice și el: băi, e prea mare măgăria. Cum adică să mărim salariile la demnitari și să înghețăm pensiile? E prea mare măgăria. Și eu îmi doresc un salariu mai mare, dar e o mizerie”, a declarat președintele PRO România, Victor Ponta, în emisiunea moderată de Denise Rifai la Realitatea TV.

sursa stiripesurse.ro

  1. Dragnea ca si Basescu va domina scena politica pana cand romanii isi vor da seama de politica perfida a lui Dragnea si a acolitilor sai . Asa ca ma astept sa/l vad pe Dragnea pe ecranele televiziunilor timp de inca 10 ani ca si pe Basescu , cand probabil alegatorii PSD si a lui Dragnea isi vor da seama ca au fost pacaliti. Romanii prin excelenta au talentul de a izgoni de la putere oameni de calitate si a mentine si a alege politicieni ca Iohannis sau Dragnea etc. Nu vreau sa fiu profet.

  2. Are dreptate d-ul Ponta , acesti mincinosi ordinari in frunte cu excrocul de Dragnea isi bat joc de pensionari si nu numai de ei !? Cresterea galopanta a preturilor la toate utilitatile si la toate produsele alimentare si nealimentare , neindexarea pensiilor cu inflatia ( este lege ) de la intai ianuarie fac ca majoritatea pensionarilor sa traiasca mult mai greu ! Rusine acestor imbecili care mai au si tupeul ordinar de a spune ca pensionarii raman cu mai multi bani in buzunar = minciuna debitata de cei mai imbecili indivizi care din gresala alegatorilor conduc azi destinele romanilor si Romaniei !? Speram ca nu peste mult timp vom scapa de aceasta ” gasca ” de corupti agramati !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.