Continutul Principal

Victor Ponta anunță falimentul UE. Asta în cazul în care bugetul Uniunii va fi făcut de Vâlcov, Teodorovici și noua divă de la ANAF

Data: 4 ianuarie 2019

Victor Ponta a continuat și de la Timișoara războiul tot mai acerb pe care îl poartă cu Liviu Drgnea și PSD. El a afirmat că-i pare rău că a făcut campanie pentru PSD în 2016, mai ales acum când vede noile taxe puse de guvern, dar și abandonarea căii europene.

Liderii Pro România au început anul cu un turneu în vestul României, în județele Caraș-Severin și Timiș. Vineri după-amiază, președintele Vioctor Ponta, însoțit de Daniel Consnatin și Sorin Câmpeanu au fost prezenți la o conferință de presă la Timișoara, amfitrion fiind primarul comunei Variaș, Nicolae Birău. În perspectiva alegerilor europarlamentare, Ponta a afirmat că este conștient că Pro România nu poate obține mai mult de trei eurodeputați. Ponta a anunțat că va fi cap de listă la alegeri, dar nu va pleca la Bruxelles, fiinmdcă are multă treabă la București.

Ponta n-a ratat nici de această dată să atace actuala guvernare, afirmând că PSD a abandonat calea europeană, ducând România spre „teleormanizare”. De asemenea, n-a uitat subiectul taxelor puse de guvern al finalul anului trecut.

„Oamenii sunt foarte dezamăgiți. Dacă știam că ajunge Dăncilă premier și pune taxe peste taxe, nu aș fi făcut campanie pentru PSD în 2016. În zona de vest, slavă Domnului, s-au mai făcut proiecte de infrastructură, se finalizează cele începute în 2018. Dar nu ar trebui ca doar cei din alte zone să vină în zona de vest. Toate taxele anunțate în decembrie, într-o pornire de Fidel Castro, sunt niște prostii, niște aberații. Firmele de telecomunicații, energie, băncile nu vor pleca din România, dar vor transfera acele costuri către oameni, în facturi, credite, ceea ce plătește fiecare companie”, a spus Ponta. El s-a referit apoi la o altă anomalie a actualului guvern, respectiv faptul că nu există încă buget, dar va lucre la bugetul european. „România asigură preşedinţia Consiliului Europei pentru şase luni şi teoretic ar trebui să gestioneze discuţiile despre bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, dar este singura ţară din UE care nu are buget. Aşadar, noi nu suntem în stare să ne facem bugetul nostru, dar vom fi în stare să facem bugetul Uniunii. PE de altă parte, Doamne fereşte să îl facă domnul Vâlcov, cu domnul Teodorovici şi noua doamnă de la ANAF, pentru că ar însemna că se bagă şi Uniunea Europeană în faliment”, a mai declarat Ponta.

sursa debanat.ro

  1. Bravo victor ponta,cred ca o sa ma inscriu si Eu in partidul PRO ROMANIA,cind vin in tara

  2. Succes PRO ROMÂNIA, mergem înainte cu proiecte și informarea poporului român.Oameni au nevoie de informați și ADEVĂR.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.