Continutul Principal

Victor Ponta anunţă noi transferuri, după dubla lovitură dată PSD: ‘Bătălia pentru România începe acum’

Data: 1 februarie 2019

După ce  deputatele Corina Bogaciu şi Oana Vlăducă, ambele alese pe listele PSD, au trecut astăzi la Pro România, Victor Ponta anunţă că urmează noi transferuri. Potrivit fostului premier, numărul deputaţilor Pro România va fi mai mare decât cel al deputaţilor UDMR. În prezent, Pro România are 19 deputaţi, iar UDMR are 21.

„PRO Romania este un proiect care construieste o alternativa la dezastrul actual produs de o guvernare incompetenta si corupta !

Ma bucur ca Echipa PRO Romania din Camera Deputatilor creste in fiecare zi – Oana si Corina sunt binevenite alaturi de noi ; sunt convins ca sunt si alti colegi ( deputati, sentaori, primari si consilieri) care nu mai accepta sa taca din gura fata de ce se intampla azi in PSD si vor fi alaturi de Pro Romania.

In Camera Deputatilor Grupul ProRomania are azi 19 deputati (la fel ca ALDE) – saptamana viitoare cred ca vom fi mai multi decat Grupul UDMR / chiar daca Presedintele Camerei Deputatilor refuza in mod ilegal si abuziv sa ne recunoasca drepturile prevazute de Regulament putem sa facem amendamente si sa avem un cuvant din ce in ce mai greu la voturile pe legi !

Grupul PRO Romania va depune amendamente la Legea Bugetului propusa de Dragnea si Valcov incercand sa corecteze o parte din nedreptatile, prostiile si minciunile scrise de acestia / poate nu vom castiga de la inceput – insa batalia pentru Romania incepe acum!”, scrie Ponta pe Facebook.

sursa stiripesurse.ro

  1. Deși sunt antipesedist, scriam ieri și pe cristoiublog.ro că, dacă reușești să destabilizezi PSDragnea și să cadă guvernul prim-agramatei, cel mai prost și agramat guvern pe care îl are și-l va avea România, o să votez cu PROROMÂNIA! Succes! Ce-mi mai place traseismul, când e dinspre PSD spre alte partide!

  2. Bună seara domnul VICTOR PONTA,este bine tot ce se întâmplă ,alegerea celor din PSD să de alăture la PRO ROMÂNIA ,dar mă deranjează puțin de ce n-au făcut-o când ați fost obligat să plecați din partid (PSD) ei știau ADEVĂRUL și atunci .Dar va înțeleg ,doriți și luptați pentru ROMÂNIA.Succe și împliniri in tot ce doriți pentru ROMÂNIA
    .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.