Continutul Principal

Victor Ponta anunță un nou transfer la Pro România: Nu a mai suportat dejecțiile emanate de slugile lui ‘Escobar din Teleorman’

Data: 20 februarie 2019

Liderul Pro România, Victor Ponta, anunță că l-a adus în echipă pe unul dintre oamenii de comunicare ai PSD, Alin Marina, cel care se ocupa de comunicarea în online. În context, Ponta îl taxează pe ministrul Culturii, Daniel Breaz, cel care spunea că internetul duce tinerii pe căi greșite și l-a numit ”troglodit” care a rămas pe scara evoluției la nivel de maimuță.

”Comunicarea online si in retelele sociale reprezinta o prioritate absoluta pentru PRO Romania ( in conditiile in care partidele care au subventii de 100 milioane de euro de la Bugetul de Stat folosesc acesti bani publici ca sa cumpere sau sa sufoce media clasica)!

 

In 2018 am fost cautat de Alin Marina – un tanar social democrat, care a luptat alaturi de mine in campaniile PSD ; era in ziua in care Dragnea isi pusese toti “harabagiii” platiti de Partid sa spuna acea minciuna colosala cu “Simona Halep a fost huiduita de romani” / Alin era responsabil de pagina de Facebook a PSD Dambovita si mi-a spus ca deja s-a umplut paharul si nu mai poate sa posteze toate dejectiile emanate din K10 de slugile lui “Escobar din Teleorman”!

Desi isi pierde locul de munca ( la Primaria Tatgoviste) si a devenit o tinta pentru Ministrul Rovana Plumb – Alin a decis sa se alature Echipei PRO Romania!

Alin va fi coordonatorul nostru pentru PRO Romania Online – sunt convins ca vom avea mult de munca dar si multe succese / si foarte curand o sa mai aratam din mizeriile pe care le fac unii platiti din banii de la Buget!!!

Ps – Internetul este cea mai valoroasa inventie pentru Omenire din ultimul secol! Faptul ca mai exista si in ziua de azi trogloditi care spun ca “Internetul e rau” ( si mai ajung si ministri) demonstreaza doar ca exista oamani care au ramas pe scara evolutiei in urma maimutelor! Sa speram ca sunt pe cale de disparitie!”, scrie Victor Ponta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.