Continutul Principal

Victor Ponta arată adevărata față a PNL: ‘Arată tocmai neseriozitate, demagogie și incompetență’

Data: 13 noiembrie 2019

Liderul PRO România, Victor Ponta, critică din nou guvernul condus de Ludovic Orban. El susține că deciziile guvernanților din Comisia de Agricultură a Camerei Deputaților arată demagogia lor.

„Ieri, la Comisia de Agricultura a Camerei Deputatilor, a fost discutata propunerea legislativa initiata de 4 parlamentari PNL: 1. Reducerea TVA de la 19% la 16%. 2. Reducerea TVA la alimente de la 9% la 5%.

ProRomania este gata sa voteze pentru aceste modificari fiscale – insa Guvernul “Orban” tocmai a trimis ieri un punct de vedere pentru respingerea proiectului initiat de parlamentarii PNL! Guvernarea tarii presupune seriozitate si profesionalism! Situatia de ieri de la Comisia de Agricultura arata tocmai neseriozitate, demagogie si incompetenta! Iata de ce parlamentarii ProRomania au refuzat sa voteze pentru investirea Guvernului PNL – “Orban”!”, a precizat Victor Ponta pe Facebook.

Atitudinea fostului premier față de guvernul condus de Ludovic Orban nu este una singulară. La începutul acestei luni Victor Ponta atrăgea atenția asupra înlocuirii cadrelor de la PSD cu cele de la PNL: „Noi vom sprijini o guvernare care face impozitare diferențiată, un nou sistem de pensii, o schimbare administrativă. Cei de la PNL au spus că nu fac acest lucru, cumva e domnule, o să plece cei de la PSD, se așază ei pe locuri și e totul ca înainte”, a explicat liderul PRO România.

  1. PNL este mai mult preocupat de bugetari,care trebuie să fie deacord să lucreze fără a primi vouchere,tichete de vacanță și sporuri, decât de agricultură.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.