Continutul Principal

Victor Ponta aruncă în aer scandalul Liviu Dragnea-Tudorel Toader: ‘E un fake. Cu siguranță joacă teatru’

Data: 9 aprilie 2019

Liderul Pro România, fostul premier Victor Ponta, a declarat, marţi, la Adevărul Live, că scandalul dintre Liviu Dragnea şi Tudorel Toader este „un fake, joacă teatru”.

 

„E un fake (c.n. scandalul dintre Dragnea și Toader). Cu siguranţă joacă teatru, pentru că: l-aţi pus dvs. pe dl Toader ministru? Nu. Nici eu nu l-am pus. A fost ministru în Guvernul Grideanu. A căzut Guvernul Grindeanu, după care a venit Guvernul Tudose. Dl Dragnea a zis să rămână tot Toader. A plecat Guvernul Tudose, a venit Guvernul Dăncilă. A zis să rămână tot Toader. După aia a apărut povestea aia că e o moţiune la Camera Deputaţilor împotriva ministrului Toader, au amânat-o, fiţi atenţi că ce-i facem. După care evident că au votat împotrivă. E un joc”, a declarat Victor Ponta.

Fostul premier a susţinut că Liviu Dragnea nu doreşte să fie adoptată OUG pe Codul penal.

 

„Prin ordonanţele de urgenţă – faimoasele ordonanţe, care cică au ajuns la CSM, am întrebat la CSM şi n-a ajuns nicio ordonanţă – ar însemna să scape de probleme penale nu doar dl Dragnea. Ar însemna să scape lideri actuali ai PSD, pe care dl Dragnea îi ţine: Bă, vedeţi, aveţi dosare, vă rezolv eu problemele! Ar însemna să se poată întoarce în partid de exemplu dl Adrian Năstase, care eu cred că dacă mâine se întoarce în PSD, se face un congres, ia 90% din voturi împotriva lui Dragnea. Ar însemna să scape de probleme penale oameni de afaceri, pe care Dragnea i-a tot prins în campanii: fiţi atenţi, eu vă scap, susţineţi PSD. Ar însemna să scape patronii de media – dl Ghiţă, dl Voiculescu, cine sunt. Or, dl Dragnea nu vrea să scape ceilalţi, că de fapt ăsta e instrumentul prin care îi ţine”, a afirmat Ponta.

 

Liderul Pro România a precizat că Liviu Dragnea vrea să scape printr-o decizie a CCR pentru procesul lui.

 

„Dl Dragnea vrea să scape la Curtea Consrtituţională şi mâine vom şti dacă într-adevăr scapă sau nu, printr-o decizie a CCR care să dispună rejudecarea procesului lui, doar al lui, nu la ceilalţi. Numai procesul lui Dragnea se reia de la zero, numai Dragnea este deasupra legii, toţi ceilalţi trebuie să rămână sub şi să aibă probleme”, a afirmat fostul premier.

Sursa Stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.