Continutul Principal

Victor Ponta atacă PNL: „Doua-trei săptămâni, lumea în România zicea „Nu se întâmplă, domnule, nimic, hai să facem alegeri!”

Data: 10 martie 2020

Victor Ponta este prezent luni în studioul România TV şi discută cu Victor Ciutacu atât ultimele măsuri de prevenţie a coronavirusului, anunţate de Comitetul pentru Situaţii Speciale de Urgenţă , dar şi actualitatea politică.

Victor Ponta crede că România nu este pregătită la nivel administrativ pentru a face faţă corect şi eficient epidemiei de coronavirus şi a acuzat guvernul că a tratat superficial până acum crizei. „DSP nu are telefonişti. Şi până acum, aşteptai până să vină SMURD. Cei din SMURD nu au echipament de protecţie. Nu suntem pregătiţi, eu nu spun lucrul ăsta ca o critică. Am 10 măsuri, pe baza a ce spun oamenii din sistem, din administraţie. Trebuie să trecem de stadiul de negare. Două-trei săptămâni, lumea în România zicea „nu se întâmplă, domne, nimic, hai să facem alegeri”. M-am uitat înainte să urc în studio, erau 3900 şi ceva de morţi, acum sunt peste 4000, la nivel mondial”, a declarat fostul prim ministru.

„Suntem nebuni, noi am interzis meciurile, dar vrem să facem alegeri şi campanie electorală!?. Să ne strângem mâinile, să ne strângem la vot într-o sală, să plimbăm foile”, a mai punctat Ponta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.