Continutul Principal

Victor Ponta bagă PSD – ALDE în CORZI – Ce CONDIȚIE pune pentru ca Pro România să voteze Legea Pensiilor

Data: 24 iunie 2019

Liderul Pro România, Victor Ponta, pune condiții pentru a vota Legea Pensiilor, care, la finalul săptămânii trecute, a picat la vot în Senat.

„Referitor la proiectul Legii Pensiilor – care urmeaza sa fie dezbatut si votat in Camera Deputatilor in aceasta saptamana/ parlamentarii ProRomania isi exprima public urmatoarea decizie politica:

1. Vom sustine intotdeauna si fara rezerve acordarea de drepturi suplimentare pensionarilor din Romania / in acelasi timp vom lupta impotriva acelor politicieni care fac promisiuni neserioase si nerealiste pensionarilor , incercand sa le obtina voturile prin minciuni si demagogie

2. In acest context solicitam imperativ ca Ministrul de Finante si Ministrul Muncii sa fie prezenti miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, si sa faca o declaratie oficiala privind existenta si sustenabilitatea resurselor bugetare pentru aplicarea integrala si la timp a prevederilor proiectului Legii Pensiilor

3. In baza acestei declaratii facuta de catre cei doi reprezentanti ai Guvernului in Plenul Camerei ( si a asumarii responsabilitatii politice si juridice din partea actualilor ministrii ) deputatii ProRomania vor vota PENTRU proiectul de lege!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

  1. Și la pensiile militarilor o referire ceva?
    Nu de alta dar iar sint băgați la “pensii speciale”! Din 2008 de cind piticu porno BOC a tăiat pensiile și salariile iar la “rectificare”a aruncat pastila cu PENSII SPECIALE ale militarilor ,iar absolut toată clasa politica de atunci și pina la domnul Ponta nimeni nu s-a autosesizat ca la militari sint PENSII MILITARE DE STAT iar lumea a început s-și urască propria armata pentru “dezmățul financiar “ in care trăiesc militarii!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.