Continutul Principal

Victor Ponta cere amânarea alegerilor locale pentru septembrie. ‘Să sperăm că, după ce se termină epidemia, o să mai fim lăsaţi să revenim la democraţie!’

Data: 17 martie 2020

Victor Ponta, liderul Pro România solicită amânarea alegerilor locale din luna iunie pentru luna septembrie. Fostul prim-ministru îşi exprimă şi speranţa că situaţia actuală, în care preşedintele şi Guvernul au puteri depine, să nu se permanentizeze.

„Razboiul contra Epidemiei de Coronavirus este tot ce conteaza acum / grija fata de oamenii afectati direct si indirect / masurile pentru asigurarea serviciilor de sanatate, pensii, salarii , educatie – in aceasta perioada de criza!

Alegerile locale programate in luna Iunie in Romania trebuie amanate pentru Septembrie / acum nu este timp de batalii politice si campanii electorale – totul trebuie sa fie despre Razboiul contra Epidemiei de coronavirus – si despre masuri contra crizei economice!

In acelasi timp trebuie sa nu uitam ca, dupa 1989, este prima data in Romanka cand Presedintele si Guvernul au luteri depline si neingradite – sa speram ca, dupa ce se termina Epidemia, o sa mai fim lasati sa revenim la democratie!”, scrie Ponta pe Facebook, în contextul în care mai multe state europe au amânat alegerile din cauza coronavirusului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.