Continutul Principal

Victor Ponta cere sprijinul cetățenilor și al companiilor pentru personalul medical

Data: 24 martie 2020

Președintele PRO România, Victor Ponta, a făcut apel la toți cetățenii, firmele private și autoritățile locale să sprijine personalul medical aflat în prima linie.

“Am impresia că spre Guvern și spre Ministerul Sănătății degeaba facem apeluri. Dacă îi trimitem nepregătiți, fără echipamente, pățim toți, în toate zonele, ceea ce au pățit la Suceava. Practic un spital întreg a fost contaminat. Haideți să-i ajutăm, pentru că dacă pățim ca-n Italia unde 10% din personalul medical a fost infectat, înseamnă că suntem practic pe calea unei tragedii fără final“, a declarat liderul PRO România la un post de televiziune.

Acesta a reiterat importanța respectării izolării la domiciliu de către toți cei care nu sunt implicați în activități esențiale, respectiv personalul medical, angajații magazinelor alimentare și specialiștii în întreținerea infrastructurii.

“În acest moment, în prima linie a războiului sunt medici, asistente, infirmieri – în foarte multe locuri din țară se luptă cu mâinile goale, la propriu, nu la figurat. Nu au mănuși, nu au măști, nu au dezinfectanți. Pentru ei, noi, toți ceilalți trebuie să stăm acasă“, a explicat Victor Ponta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.