Continutul Principal

Victor Ponta confirmă indirect ZVONUL: Pro România dă o MEGA LOVITURĂ la europarlamentare

Data: 8 ianuarie 2019

Liderul Pro România, Victor Ponta, a reacționat prompt la rezultatele sondajului Politico.eu, care arată o scădere a PSD în preferințele electoratului. Victor Ponta pare să confirme, indirect, și zvonul conform căruia Corina Crețu, comisar european și membru PSD, ar putea candida pe listele Pro România la alegerile europarlamentare.

„Ma bucura primele semne politice din anul 2019 pentru PRO Romania / dar nu vreau sa ne imbatam cu apa rece si nici sa ne lasam prinsi de aroganta si suficienta!

Este nevoie in fiecare zi sa aducem in Echipa PRO Romania oameni noi , profesionisti si curati, sa criticam relele facute de Dragnea dar sa venim cu proiecte alternative, sa facem organizatii locale si evenimente de promovare a ideilor noastre in tara si in Diaspora!

Sunt convins ca pe lista de candidati a PRO Romania veti regasi oameni cunoscuti pentru profesionalismul, educatia, experienta si eficienta lor in promovarea intereselor Romaniei in interiorul Uniunii Europene!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

sursa stiripesurse.ro

  1. PONTA A FOST UN GENIU. ESTE UN BUN VORBITOR A DOUA LIMBI STRAINE FRANCEZA SI ENGLEZA . ACUM UNII IDIOTI SI TAMPITI FARA CREIER IN CAP ARUNCA CU NOROI IN PONTA CARE A FOST CEL MAI BUN PREMIER CHIAR SI IN VREMEA JIGODIEI BETIVE CHIOARE SI IDIOATE , CU REZULTATE ECONOMICE EXCELENTE . CU ACESTE REZULTATE EXCELENTE SE MANDREA CHIAR SI INSUSI JIGODIA BETIVA CHIOARA SI IDIOATA . IN COMPARATIE IN PREZENT AVEM O PANARAMA DE PREMIER AGRAMATA, SI OBEDIENTA JIGODIEI DRAGNEA IN NICI UN CAZ PREMIER . DANCILA PROASTA ROMANIEI ACUM E SI PROASTA EUROPEI 🤔🤔🤔🤔

  2. Eu consider că aveți șansa reală și candidați la președinție,dar ați judecat bine,după alegerile europarlamentare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.