Continutul Principal

Victor Ponta, cu ochii pe rezultatul alegerilor din Republica Moldova – Ce provocare lansează pentru liderii politici de la București

Data: 25 februarie 2019

Liderul Pro România Victor Ponta reacționează luni, pe Facebook, după rezultatele parţiale ale alegerilor legislative din Republica Moldova. Ponta lansează o provocare pentru liderii de la București, după scorul obținut de Partidul Socialist din Republica Moldova (PSRM) al preşedintelui Igor Dodon, care militează pentru o apropiere de Rusia şi o intrare în Uniunea Economică Eurasiatică. Conform rezultatelor preliminare, PSRM a obținut 31,45% din voturi.
„Partidul Socialist proRusia NU a reusit sa castige o majoritate suficienta in Parlamentul Republicii Moldova / “unde-i unul nu-i putere …”

PNL are o relatie politica institutionalizata cu cei din ACUM ( clasati pe locul al doilea) / la fel PSD este partener si are o buna relatie cu PDM ( care este pe locul al treilea) / ”unde-s doi puterea creste” / cred ca este datoria liderilor politici de la Bucuresti sa medieze si sa sprijine formarea la Chisinau a unei coalitii ProEuropa si ProRomania care sa nu lase Republica Moldova in mainile Rusiei!

Daca liderii politici de la Bucuresti sunt responsabili fata de soarta romanilor de pe ambele maluri ale Prutului ar trebui sa inceapa chiar de azi acest efort cu adevarat de importanta nationala / daca inchid ochii si intorc spatele Moldovei inseamna ca fac jocul Moscovei ( Sputnik o sa ii laude iar – asa cum face de peste 1 an)!

ProRomania este ProMoldova / trebuie sa ne pese, trebuie sa ne implicam!”, scrie Ponta, care lansează o provocare pentru liderii de la București.

Sursa Stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.