Continutul Principal

Victor Ponta dă atacul frontal la baza PSD – Invită primarii social-democrați să o susțină pe Corina Crețu la europarlamentare

Data: 25 ianuarie 2019

Prezent la Iași, cu prilejul manifestărilor dedicate aniversării a 160 de ani de la Mica Unire, Victor Ponta îl provoacă pe primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, să evite să își susțină partidul la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European și să militeze pentru Corina Crețu, europarlamentar trecut recent de la social-democrați în tabăra fostului premier.

Întrebat cum apreciază și ce așteptări are de la filiala constănțeană a PRO România, Victor Ponta a insistat pe… Făgădău:

„Vedem pe 26 mai, dar să știți că eu sper un singur lucru: primarul Decebal Făgădău să o sprijine pe Corina Crețu la Parlamentul European, pentru că (europarlamentarul – n.r.) a făcut multe lucruri bune pentru Constanța!”, a spus Victor Ponta, pentru TOMIS NEWS.

Totodată, președintele PRO România ne-a mai precizat că el iubește poporul PSD, dar nu îi iubește pe cei care au pus mâna acum pe PSD.

„Din păcate, Dragnea și ai lui distrug PSD-ul, după cum ați văzut și azi la Iași PSD-iștii vin alături de mine și sper să refacem lucrurile bune. Atenție! Eu iubesc poporul PSD-ist și îi urăsc pe ăștia care au pus mâna acum pe PSD!”, a concluzionat Victor Ponta.

În ultima perioadă, potrivit unor surse politice, liderul PRO România Victor Ponta a abordat mai mulți primari PSD în acest sens, Decebal Făgădău fiind unul dintre ei.

sursa stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.