Continutul Principal

Victor Ponta: Dacă ne înțelegem toți, nu doar că vrea Barna, că pe Barna nu prea-l ascultă nimeni în Parlament, putem avea anticipate în iunie/ Nu vom susține un guvern tehnocrat, e nevoie de o mână de fier ca Florin Georgescu

Data: 10 octombrie 2019

Victor Ponta a declarat joi seară, la România TV, că PRO România nu va susține un guvern tehnocrat pentru că ”este nevoie de un puternic politic, o mână de fier ca Florin Georgescu”. Fostul premier a mai spus că alegerile anticipate pot avea loc în luna iunie doar dacă ”se vor pune toți la masă” și nu dacă vrea doar Dan Barna ”pentru că pe Barna nu prea-l ascultă nimeni în Parlament” a mai declarat Ponta:

”Nu vreau să preiau PSD. Îmi doresc să se schimbe în bine PSD și sper să se schimbe acum. România are nevoie și de partide de dreapta, și de stânga. Nu se poate cu Viorica Dăncilă, pentru că din cauza dumneaei s-a ajuns aici. Îmi pare rău că a trebuit să mă lupt cu foștii mei colegi, dar am avut dreptate și am făcut bine. Sper să înțeleagă colegii mei de ce a ajuns aici PSD de la 46%, să înțeleagă ce nu a fost bine. Și dacă fac lucrul ăsta, ne dorim să reconstruim stânga (…) Nu cred că e locul PRO România lângă o alianță PNL, USR (…) Dacă ne înțelegem toți, nu doar că vrea Barna, că pe Barna nu prea îl ascultă nimeni în Parlament, am putea să facem alegeri anticipate în iunie. Dar asta ar însemna chiar să ne așezăm toți la masă. Nu-i chiar simplu. Pentru PRO România ar fi un avantaj, dar pentru PSD nu (…) Votăm împotriva unui guvern de tehnocrați. E nevoie de un guvern politic, o mână de fier, care să știe ce să facă”, a declarat liderul PRO România joi seară, după trecerea moțiunii, la România TV.

Sursa: g4media.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.