Continutul Principal

Victor Ponta, demers împotriva lui Carmen Dan după ce un polițist a fost omorât în Timiș: ‘Trebuie luate urgent măsuri radicale’

Data: 4 iunie 2019

Partidul Pro România a depus la Camera Deputaţilor o solicitare pentru ca ministrul de Interne, Carmen Dan, să fie invitată săptămâna viitoare în plen, la „Ora Guvernului”, pentru o dezbatere referitoare la politizarea condurcerii şi lipsa de investiţii umane şi materiale în Poliţia Română, conform news.ro.

Grupul parlamentarilor Pro România a depus la Biroul permanent al Camerei solicitarea pentru invitarea lui Carmen Dan, la o dezbatere în plen intitulată „Românii şi poliţiştii – victime sigure ale managementului catastrofal al ministrului Carmen Dan”.

„Grupul ProRomania urmează să ceară explicatii Ministrului de Interne Carmen Dan pentru politizarea conducerii şi lipsa de investiţii umane şi materiale în Poliţia Română! Trebuie luate urgent măsuri radicale!”, spune preşedintele Pro România, Victor Ponta.
  1. Felicitari și respect pentru inițiativa!Am votat cu toată inima pentru Pro România pentru domnul Victor Ponta!
    Cum a deschis subiectul despre pensiile militare care sint DE STAT și nu speciale au început PSD cu aplecare spre asta si cu atentie cum a început cu OUG date aiurea sa facă varza pensiile militarilor (MAI și MAN) au început sa analizeze cei de la PSD și sa modifice gresilele toate astea după ce și-au dat seama ca 10% din voturi sau dus spre Pro România ! Acum PSD se da bine cu domnul Victor pentru ca a fost singurul care a “deschis usa “pentru armata și poliție sa le dacă dreptate la toate drepturile care li li se cuvin și onoare ! Am avut încredere îl domnul Victor Ponta și nu ne-am (m-am) înșelat! Respect și doamne ajuta Pro România ! Respect militarilor activi sau pensionari care NU SINT SPECIALI !!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.