Continutul Principal

Victor Ponta, despre prefectul Capitalei: ‘Prostia și incompetența ucid mai multe victime decât la Colectiv’

Data: 19 octombrie 2020

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, este exemplul perfect pentru sloganul ”Incompetența ucide”. Fostul premier susține că în această perioadă de pandemie de Covi-19, din cauza incompetenței mor mai mulți oameni în fiecare zi decât au murit în incendiul din clubul Colectiv. Reamintim că Victor Ponta a fost demis din funcția de premier la scurt timp după incendiu.

Victor Ponta: Nu știați că incompetența și prostia lor ucide?

Pentru a-și sublinia punctul de vedere, Ponta amintește câteva vorbe de-ale lui Cristian Tudor Popescu, jurnalist care îl acuza de incompetență, la rândul lui, pe Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei.

„Prostia UCIDE / Incompetenta UCIDE / in fiecare zi fac mai multe victime nevinovate decat la “Colectiv”! Dar nimeni nu este responsabil!

„Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect ! Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie! Dar Guvernul il mentine in functie!” – Cristian Tudor Popescu!

Serios? Nu stiati cum sunt cei din “Echipa Orban”? Nu stiati ca incompetenta si prostia lor ucide? Nu stiati ca sunt la fel de corupti ca si Echipa lui “Dragnea”? Ipocritilor!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Șeful Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, nu a știut, duminică, datele oficiale despre situația la zi a epidemiei de coronavirus. Mai exact, care este numărul de noi infectări din oraşul de care răspunde.

Gheorghe Cojanu a motivat că era la cumpărături duminică, atunci când a fost întrebat care este rata de infectare, şi a admis că se mai „bâlbâie” în comunicarea publică pentru că este permanent „în tensiune”.

 

Sursa: b1.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.