Continutul Principal

Victor Ponta, DEZLĂNȚUIT la adresa lui Liviu Dragnea: Avem scandal, minciuni, acuzatii și scuze penibile – și iar pierdem bani europeni

Data: 9 ianuarie 2019

Liderul Pro România, Victor Ponta, s-a dezlănțuit la adresa Guvernului Dăncilă.  Pe Facebook, acesta susține că România pierde bani europeni, din cauza minciunilor echipei conduse de Liviu Dragnea, liderul PSD.

„In 2014 – 2016 cu sprijinul Comisarului European Corina Cretu , al echipei sale de la Bruxelles, si prin muncii celor de la Bucuresti care au lucrat cu ministrii Eugen Teodorovici si Marius Nica – Romania a primit efectiv 10 MILIARDE de euro ( bani nerambursabili) care au fost investiti in infrastructura, educatie, sanatate, cultura, mediu !

Acum cu “Echipa Dragnea” avem scandal, minciuni, acuzatii si scuze penibile – si iar pierdem bani europeni ( doar pentru ca nu pot fi furati de Teldrum si alte firme “prietene”)!

ProRomania sustine promovarea oamenilor si mecanismelor institutionale care sa ne ajute sa repetam performantele din 2012-2016!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

sursa stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.