Continutul Principal

Victor Ponta dezvăluie MOTIVUL pentru care nu se asfaltează Botoșani – Tg. Frumos

Data: 10 martie 2019

În mandatul fostului premier Victor Ponta s-a reușit modernizarea drumului Botoșani – Suceava, una dintre rarele investiții vitale efectuate la Botoșani.

n alt drum la fel de important este cel ce leagă județul de restul țării și anume Botoșani – Tg. Frumos. Botoșănenii sunt alimentați mai degrabă cu promisiuni la acest moment decât cu lucruri certe.

Bine cei din actuala guvernare vor replica faptul că la acest moment există o licitație în desfășurare. A mai fost una și a fost anulată.

Ce crede Victor Ponta?

„Dați-mi voie să cred că e problema că nu pot să le dea contractele cui vor ei. Mai ales cele din fonduri europene, când au mai luat și ei niște bani pentru Tel Drum i-a prins OLAF și uite că se chinuiesc cu problemele alea. Și atunci dacă nu pot să dea contractele cui vor ei, nu le fac deloc. Altă explicație nu există. Să nu spuneți că România nu are acum bani să facă drumul până la Tg. Frumos. Are. Dar probabil că nu câștigă cine trebuie și atunci…”,

Victor Ponta, președinte Pro România

Un alt dezavantaj ar fi ritmul galopant în care se schimbă șefii pe la ministere. În doi ani de exemplu, Răzvan Cuc a fost ministru al transporturilor în două rânduri.

„În primul rând când schimbi miniștrii de 100 de ori, e greu să știi cine e vinovat. Cum poate să zică Cuc că fostul ministru Cuc e de vină, nu? Na, ei au fost, au venit, au plecat. Criteriul după care îi pune miniștri și criteriul după care îi dă afară nu este cunoscut, nu știi de ce l-a pus prima dată, nu știi de ce l-a dat afară. Nu știi de ce l-au pus o doua oară. Pui miniștrii care sunt cuminți și pe care poți să-i dai afară fără să facă gălăgie”,

Victor Ponta, președinte Pro România

Victor Ponta a remarcat totuși faptul ciudat că la cârma Companiei Naționale de Infrastructură Rutieră a rămas același șef, Narcis Neaga, încă din 2013.

sursa botosaneanul.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.