Continutul Principal

Victor Ponta, după ce a aflat că DNA i-a deschis dosar penal lui Dan Barna: ‘A încercat să facă o cacealma’

Data: 21 octombrie 2019

Biroul permanent al Camerei Deputaților a respins introducerea pe ordinea de zi a plenului de luni a proiectelor privind alegerea primarilor în două tururi, inițiativa legislativă „Fără penali”, precum și abrogarea recursului compensatoriu, solicitare formulată de către PNL. Pentru includerea proiectului „Fără Penali” pe ordinea de zi a plenului Camerei au votat PMP, USR, PNL și minoritățile, în timp ce Pro România și PSD s-au abținut.

Victor Ponta a declarat, luni seara, la România TV, că USR a încercat să șantajeze PNL prin includerea celor două proiecte pentru a fi votate, cu scopul da a vota, la rândul ei, învestirea guvernului Ludovic Orban. După ce DNA a deschis dosar penal pentru fraudarea fondurilor europene de către Dan Barna, Ponta a precizat că liderul USR a vrut să facă o cacealma în Parlament.

”Azi a fost o cacealma, pe care domnul Barna, fiind implicat în scandalul ăsta cu dosarele sale, a încercat să o facă la Parlament. Una e să spui fără penali în funcții publice, la televizor, și alta e să vorbim despre persoane care au fost condamnate definitiv de un judecător. USR a vrut să șantajeze PNL cu proiectele fără penali, primari în două tururi și legea recursului compensatoriu.”, a declarat Victor Ponta.

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.