Continutul Principal

Victor Ponta, după ce Orban a instigat la nerespectarea deciziilor CCR: ‘Rugămintea mea e să nu ţineţi cont de Deciziile luate de Guvernul Orban’

Data: 4 iulie 2020

După ce Ludovic Orban a cerut cetăţenilor să nu respecte deciziile CCR referitoare la carantină şi internarea asimptomaticilor, Victor Ponta răspunde cu aceeaşi monedă şi le cere românilor să nu ţină cont de deciziile Guvernului Orban. Liderul Pro România prezintă şi consecinţele negative ale deciziei Guvernului de a interna forţat pacienţi asimptomatici.

„Rugamintea mea catre populatie este sa nu tina cont de nicio decizie ( Ordonanta de Urgenta sau Hotarare) emisa sau semnata de Ludovic Orban!!! Asa cum el va roaga sa nu tineti cont de Deciziile CCR !!!

Daca tot am ajuns sa traim intr-o Jungla in care Orban si liderii PNL nu respecta nicio lege sau regula – sa le aratam ce merita ei sa primeasca in Jungla!!!

Ludovic Orban ia decizii neconstitutionale si ilegale / este analfabet politic , mincinos si tradator al intereselor romanilor din tara si din Diaspora ( si un “asasin economic” al firmele romanesti)!

Oricum Romania era singura tara care interna fortat persoanele asimptomatice , generand efecte negative majore :

1. Aglomeratia inutila a spitalelor – costuri uriase – imposibilitatea pentru persoanele cu alte afectiuni decat Covid 19 sa primeasca tratamentul necesar

2. Imbolnavirea celor asimptomatici cu forme mai grave de Covid 19 sau cu alte boli transmisibile

3. Reticenta oamenilor fara simptome de a face test ( ca sa nu fie internati fortat) /

4. Umflarea articificiala a statisticilor oficiale in scopul pastrarii Starii de Alerta ( ca sa faca achizitii fara licitatie si Alegeri fara campanie) – rezultatul negativ fiind insa restrictiile internationale la adresa romanilor care calatoresc !

Rugamintea mea e sa nu tineti cont de Deciziile luate de Guvernul Orban – asa cum el va roaga sa nu tineti cont de Deciziile CCR !!!”, scrie Ponta pe Facebook.

sursa: www.stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.