Continutul Principal

Victor Ponta, după revenirea lui Cozmin Guşă în PSD: ‘Poate vine şi Traian Băsescu’

Data: 28 octombrie 2019

Președintele PRO România, Victor Ponta, reacţionează la ştirea despre revenirea lui Cozmin Guşă, patronul Realitatea TV, în PSD. Fostul prim-ministru face trimitere la perioada în care Guşă era colaborator apropiat al lui Traian Băsescu.

„In toamna lui 2004 eu ( ca tot “poporul pesedist” am luptat pana in ultima clipa ca Adrian Nastase sa fie ales Presedinte al Romaniei / si ne-am luptat cu Traian Basescu care il avea ca principal sprijin tocmai pe fostul nostru coleg Cozmin Gusa!

In 2019 noi, cei din 2004 , am fost eliminati din PSD – dar iata ca acum s-au gasit inlocuitorii: Cosmin Gusa – dar poate vine si Traian Basescu?

Ma bucur ca sunt ProRomania – si ii astept alaturi de mine pe toti oamenii de centru stanga de buna credinta ( cei care nu se se simt reprezentati si nu accepta sa sa regaseasca alaturi de baroni, analfabeti sau de peremisti si basisti vopsiti!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Cozmin Guşă a fost secretar general al PSD în perioada 2001- 2003, în iulie 2003 a demisionat din partid, iar din 2004 a devenit membru PD, El a fost director de campanie al lui Traian Băsescu în 2004 şi a fost ales deputat pe listele Alianţei DA. În februarie 2005 a părăsit PD, iar în septembrie 2005 a înfiinţat Partidul Iniţiativa Naţională.

  1. Nu stiu daca mai exista un om atat de perfid precum Cosmin Gusa . Acest individ face parte din categoria celor care iti zambesc candid in fata dar iti infinge cutitul daca te/ai intors cu spatele .Madame Dancila sa/l pastreze sanatoasa , ca de altfel si tot staful ei de conducere, … ,, CEXUL !!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.