Continutul Principal

Victor Ponta face anunţul care îi dă fiori lui Dragnea: Se întâmplă pe 3 ianuarie

Data: 29 decembrie 2018

Victor Ponta are planuri mari cu noul său partid, mai ales după ce toate sondajele prezentate în ultimele luni dau Pro România peste pragul electoral de 5%. Fostul premier, considerat de români cel mai vocal lider al opoziţiei (potrivit unui sondaj CURS), afirmă că partidul său îşi va prezenta planurile pentru 2019 într-o conferinţă de presă pe 3 ianuarie.

PRO Romania a pornit ca un proiect “nebunesc” al catorva oameni care au refuzat sa se lase cumparati, speriati sau descurajati; – azi, in mai putin de un an de la infiintare, este deja o realitate in politica Romaniei, o alternativa pentru toti cei care sunt dezamagiti de modul in care PSD – ALDE dar si PNL fac politica si se gandesc la viitor ! PRO Romania exista pentru ca este nevoie de o noua constructie formata din oameni inca tineri dar cu experienta de guvernare!

Nu stiu daca PRO Romania are in sondaje 9 % cum spun cei de la CURS, 6% cum spun cei de la IMAS , 8% ca la IRES sau 7% cum spune Marius Pieleanu / oricum primul test serios pentru PRO Romania va fi la Alegerile Europarlamentare din 26 Mai – dupa care vor urma alte si alte momente in care sa aratam seriozitate, candidati buni si proiecte serioase !

Stiu insa ca PRO Romania incepe sa prinda contur in directia buna : o echipa de oameni profesionisti care se mareste in fiecare zi, structuri in teritoriu, 15 deputati activi , critica argumentata si proiecte concrete – faptul ca oamenii ne vad ca principala voce a Opozitiei la adresa lui Dragnea si a Guvernului Dancila este un semn important!

PRO Romania a fost singurul partid care pe 27 Decembrie a prezentat in conferinta de presa oamenilor consecintele economice si sociale ale taxelor suplimentare introduse prin ultima Ordonanta adoptata de Guvern / pe 3 Ianuarie PRO Romania va fi primul partid care isi va prezenta in fata presei obiectivele si prioritatile politice pentru 2019!

Cu multa munca, cu hotarare si modestie – in 2019 vom merge mai departe pe drumul inceput! Sunt convins ca din ce in ce mai multi oameni o sa ne cunoasca, o sa ne asculte si, in final, o sa ne sprijine!

Sa avem un an 2019 mult mai bun decat cel care se incheie! Putem fi toti PRO Romania!”, scrie Ponta pe Facebook.

Sursă Stiripesurse.ro

  1. Daca păstram aceasta linie popularitatea partidului sigur v-a avea o linie ascendenta mult succes tuturor organizaților in lupta pentru redresarea Rominiei.

  2. Cu Saria legalizata,scroafele luiDragnea gripate, mor de piatra! In harem laTereolman eunuci’s generali-in grad de maresal! …si la anul fara cal…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.