Continutul Principal

Victor Ponta face mișto de candidații din PSD auto-propuși la prezidențiale: ‘E o glumă proastă! O să vedem un tur doi între Iohannis și Barna’

Data: 13 iunie 2019

Victor Ponta face mișto de foștii colegi din PSD care vor să candideze la prezidențiale. În ședința CEX de joi, Șerban Nicolae a anunțat că vrea să candideze împotriva lui Klaus Iohannis, el adăugându-i-se lui Liviu Pleșoianu, care a precizat încă din 2018 că va candida.

Ponta spune că discuțiile din PSD sunt glume proaste și a profețit că Dan Barna și Klaus Iohannis vor intra în finala pentru Cotroceni. El a lăsat să se înțeleagă că Pro România o va propune pe Corina Crețu la prezidențiale și și-ar dori ca PSD să o susțină, alături de ALDE.

”Am văzut discuțiile despre candidații auto-propuși de la PSD. Ajutor mai mare, nu există. E o glumă proastă. Dacă stânga ar vrea să se unească, să vină cu un candidat bun, i-am crea probleme lui Iohannis. Altfel, cu glume din astea, hai, cine vrea să candideze, ridicați mâna, ca asta, Iohannis se va lupta doar cu USR. Pro România are un candidat la prezidențiale pe care cei din PSD îl cunosc, îl respectă, cei de la ALDE, la fel. Poate e prematur acum, dar până în septembrie poate le vine mintea la cap, și vom avea un candidat comun pe partea de centru-stânga. Poate nu îl batem pe Iohannis, dar putem intra în turul 2. ALDE a avut un candidat, dar a avut un rezultat prost și nu mai are. O să vedem un tur 2 între Iohannis și Barna. E rău ca România să nu aibă o opțiune de centru-stânga.”, a declarat Victor Ponta la România TV.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.