Continutul Principal

Victor Ponta FORȚEAZĂ: ‘Nu înseamnă că o să reușesc, dar voi încerca. PNL și USR se hârjonesc între ei ca pisica și câinele’

Data: 7 octombrie 2019

Victor Ponta, președintele PRO România, a spus, luni, la B1 TV, că, după ce moțiunea de cenzură va trece, va merge la Cotroceni, să-i propună președintelui Klaus Iohannis un guvern de stânga, așa cum a fost în 2016.

„Suntem într-un colaps financiar, doamna Dăncilă aruncă cu bani, încearcă să rămână pe funcție. După ce va trece moțiunea, PNL și USR au dreptul să încerce să formeze un guvern, dar se hârjonesc între ei, ca pisica și câinele. Voi încerca să refac un tip de alianță pe stânga, cum a fost în 2016. Cu PSD, dar fără Dăncilă și oamenii care stau pe lângă ea. Nu înseamnă că o să reușesc, dar voi încerca.

Nu am vorbit cu președintele Iohannis, dar voi merge, ca și propuneri de premier, cu trei, patru nume pe care dânsul le știe și alături de care a și lucrat.

Există multe fake-news-uri de la PSD, că se dă afară, că se taie salarii, că se fac anticipate.

Deciziile au fost luate de 5-10 oameni în ultimii ani, grupați în jurul lui Dragnea și acum în jurul lui Dăncilă. Nu poți să dai vina pe mii de membri ai partidului”, a declarat Victor Ponta.

sursa: stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.