Continutul Principal

Victor Ponta, FULMINANT: „A spus CLAR! Suntem într-o CRIZĂ și mai MARE decât în 2008! Viteză extraordinară spre PRĂPASTIE”

Data: 8 octombrie 2020

Victor Ponta a vorbit despre anunțul făcut de Banca Națională, astăzi, în ceea ce privește criza economică provocată de pandemia de COVID-19. 

„Știrea numărul 1 a fost că în România sunt peste 3000 de cazuri zilnice, o știre extrem de rea, dar probabil vor urma altele și mai rele. În același timp, astăzi, ascuns puțin de știrile din zona medicală, din punctul de vedere al celor care înțeleg că în spatele unei crize sanitare se află o criză și mai mare și anume cea economică.

Anunțurile făcute de Banca Mondială care a spus foarte clar că vom avea o criză sau suntem într-o criză și mai mare decât cea din 2008. Anunțul făcut de cea mai mare agenție de rating că România, deja împrumutând peste 100 de miliarde de lei, intră în categoria junk, terminăm și ceea ce putem să împrumutăm.

Știrile de azi ne arată că ne îndreptăm cu o viteză extraordinară spre prăpastie, ca țară, ca societate!”, a spus Victor Ponta.

 

Sursa: dcnews.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.