Continutul Principal

Victor Ponta, ieșire spectaculoasă în plin scandal al amnistiei și grațierii: ‘Putem să facem și noi ca în Vanuatu?’. Dragnea, îndemnat să procedeze la fel

Data: 20 decembrie 2018

În plin scandal legat de amnistie și grațiere, Victor Ponta readuce în prim plan episodul din Vanuatu din 2015, când președintele Parlamentului Marcellino Pipite, condamnat pentru corupţie, s-a autograţiat, profitând de faptul că președintele țării era plecat peste hotare. Liderul PSD Liviu Dragnea este îndemnat ironic să procedeze la fel.

„Putem sa facem si noi ca in Vanuatu? Daca aceasta este singura solutie sa scapam de restul necazurilor pe care le aduce asupra tarii disperarea unui om?

Chiar si in Vanuatu masurile economice anuntate in urma cu doua zile de Guvern ar fi considerate de un populism si o imbecilitate inacceptabile / le-a aplicat doar Hugo Chavez in Venezuela si ati vazut ce a iesit !

PS – pensiile vor fi inghetate de la 1 Ianuarie ( pana in Septembrie spun guvernantii – vedem atunci daca nu cumva au mintit din nou) / in schimb de la 1 Ianuarie cresc cu aprox. 9% indemnizatiile demnitarilor si alesilor la nivel central si local.
Asta este social – democratia “model CJ Teleorman”! sigur in Vanuatu s-ar rusina sa faca asa ceva!”, scrie Ponta pe Facebook.

sursa stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.