Continutul Principal

Victor Ponta îi DISTRUGE pe Dacian Cioloș și Ludovic Orban: ‘Orban e ca un Trabant, ca o Dacie 1100. Eu nu ştiu cum mai umblă pe stradă, că e din alt film’

Data: 9 mai 2019

PNL vrea la guvernare, dar nu e pregătit! E opinia unui fost premier. Întrebat despre o posibilă colaborare cu celelalte formaţiuni din Opoziţie, Victor Ponta a apreciat că nu crede că acestea sunt pregătite să preia guvernarea, lansând atacuri dure la adresa lui Dacian Cioloș și Ludovic Orban.

„A apărut o chestie cum că Ponta se aliază cu Orban şi USR-ul. Nu, nici vorbă. Nu că de principiu sunt eu bătut în cap şi nu vreau, dar nu mi se pare că sunt pregătiţi să guverneze mai bine decât guvernează Dăncilă. (…) Din punctul meu de vedere, acest guvern trebuie schimbat cu nişte oameni care se pricep să gestioneze o situaţie proastă. Atenţie! Cioloş a moştenit de la mine o situaţie foarte bună. Că nu a fost în stare să facă mai mult, treaba lui, dar era mai bine. Adică, deficit mic, bani în buget, proiecte… Acum, cel care va moşteni de la doamna Dăncilă va moşteni mai rău decât am luat eu de la Emil Boc. Şi atunci e clar că nu poţi cu Orban. Orban e ca un Trabant, ca o Dacie 1100. Eu nu ştiu cum mai umblă pe stradă, că e din alt film”, a spus Ponta.
Victor Ponta s-a aflat miercuri la Râmnicu Vâlcea în campanie electorală pentru alegerile europarlamentare, alături de Mihai Tudose şi Daniel Constantin. Ponta deschide lista candidaţilor Pro România pentru Parlamentul European, însă a anunţat că nu va merge la Bruxelles, în timp ce fostul prim-ministru Tudose ocupă locul trei, după Corina Creţu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.