Continutul Principal

Victor Ponta îi ia FAȚA lui Dragnea – Fostul premier merge la Alba Iulia de 1 Decembrie: Eu pot să ies în public

Data: 30 noiembrie 2018

Preşedintele Pro România, deputatul Victor Ponta, a declarat, vineri, că, în anul Centenarului Marii Uniri, românii sunt „cei mai dezbinaţi din ultimii 100 de ani”, scrie Agerpres.

„De Ziua Naţională sper sincer să fim un pic, un pic mai uniţi. În 2018 suntem cei mai dezbinaţi din ultimii 100 de ani. Poate totuşi reuşim să mai reparăm lucrurile astea”, a spus Ponta, într-o conferinţă de presă organizată de Pro România Gorj la Târgu-Jiu.

Întrebat unde va merge de 1 Decembrie, el a răspuns: „Păi, la Alba Iulia, la Târgu-Jiu. Eu, după cum aţi văzut, şi cu ocazia sfinţirii Catedralei, şi cu alte evenimente publice, am un lucru de care sunt foarte fericit – pot să ies în public, pot să merg să salut oameni, nu m-a huiduit nimeni, nu mi-e teamă, nu cred că există oameni care sp vadă în mine şi în Pro România sursa problemelor actuale”.

 

Întrebat cum vede anunţul făcut de Liviu Dragnea, că nu îi permite medicul să stea în frig, de Ziua Naţională, Ponta a afirmat: „Nici duminica trecută, la sfinţirea Catedralei, nu i-a permis. Nu ştiu, nici de Sfânta Maria, pe 15 august, nici de Ziua Armatei, 25 octombrie. Are o boală gravă, prelungită şi care ne afectează pe noi toţi, din păcate”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.