Continutul Principal

Victor Ponta ÎL MITRALIAZĂ pe Liviu Dragnea: Îl sabotează pe Tăriceanu, o umilește pe toate căile posibile pe Dăncilă

Data: 13 februarie 2019

Atac dur lansat de liderul Pro România, Victor Ponta, la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea. Ponta susține că Dragnea îl sabotează pe Călin Popescu Tăriceanu și că o umilește cât poate de mult pe Viorica Dăncilă, premierul României.

2 observatii :

1. Pentru Echipa si simpatizantii PRO Romania – imi doresc sa transfer increderea aceasta catre Echipa / din acest motiv voi deschide ( alaturi de Corina Cretu) lista PRO Romania pentru Alegerile pentru Parlamentul European din 26 Mai ( chiar daca nu voi accepta mandatul de europarlamentar si voi ramane membru al Camerei Deputatilor din Romania)

2. Pentru toti oamenii din PSD ( membrii si votanti) alaturi de care am dus atatea batalii timp de 16 ani – daca va uitati in acest tabel veti intelege de ce Liviu Dragnea i-a inlaturat din PSD pe Gabriela Firea si pe Victor Ponta ; de ce il saboteaza pe Calin Popescu Tariceanu; de ce o sustine pe Viorica Dancila ( dar o si umileste pe toate caile posibile) de ce va distruge pe oricine poate sa reprezinte o alternativa; de ce va pierde PSD si de ce va castiga Klaus Iohannis ! Deschideti- va ochii si urechile!”, scrie Victor Ponta.

sursa stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.