Continutul Principal

Victor Ponta îl vede pe Tudorel Toader ultimul obstacol în calea „albirii” definitive a lui Liviu Dragnea

Data: 20 martie 2019

„După ce că nu da ordonanțe să îl scape de proces, Ministrul Toader Tudorel nici nu semnează documentele pentru Fondul Jafului Suveran (niște miliarde de euro care trebuie furate din România)! Ia citiți mai jos pomelnicul de observatii facute de Ministerul Justitiei la noua ordonanta pe care Dragnea & Darius ( cu mana “curajosului” Orlando ) vor sa o dea cu disperare!”, scrie fostul premier Victor Ponta pe pagina sa de Facebook, după ce ar fi lecturat o sumă de documente asumate de Toader, documente care ar veni în sprijinul unei ordonanțe în urma căreia ar uma sa fie privatizate atât Hidroelectrica, cât și Portul Constanța sau Aeroportul Otopeni.

Acesta continuă și explică de ce Ministerul Justiției trebuie să avizeze actele normative pe care Guvernul de emite. „Am fost 4 ani Prim Ministru si nu am adoptat NICIODATA un act normativ cu care Ministerul Justitiei sa nu fie de acord – pentru ca asta inseamna STAT DE DREPT ( ai dreptul sa iei decizii politice si administrative dar nu ai voie sa incalci Constitutia si legile tarii doar pentru ca esti la Putere!!!), spune Victor Ponta.

Liderul Pro-România încearcă însă să ofere și argumente care în opinia sa, îl transformă pe Tudorel Toader în singurul obstacol care ar mai sta în calea planului lui Liviu Dragnea de a scăpa de pușcărie.

„1. Deci “bolnavul” Liviu Dragnea e foarte suparat ca Toader Tudorel nu da ordonante de urgenta care sa il scape de dosarul de la ICCJ / pensioneaza judecatori ca sa castige timp / pune CCR sa ii schimbe completul de judectatori/ il apuca “boala” fix in ziua in care trebuie sa mearga sa ii convinga pe judecatori ca este nevinovat / acum gaseste tot felul de smecherii de procedura ca sa se rejudece procesul! Intrebarea oricarui om normal este clara : draga Liviu , daca esti nevinovat de ce fugi de judecata, nu vrei sa te achite judecatorii si sa arati ca ai fost o victima ( asa ca Ponta, Tariceanu , Grebla, Rusanu sau Tiberiu Nitu)? De ce trebuie sa schimbam legi, judecatori si proceduri doar ca sa nu te judeci tu si sa se decida daca esti vinovat sau nu? De ce tu esti altfel decat oamenii obisnuiti – dar si decat oamenii politici ( iti mentionez din nou Ponta si Tariceanu ca stiu ce tare “ii iubesti” pe amandoi)

2. D&D ( Dragnea si Darius) nu se multumesc sa scape de inchisoare cu ce au strans pana acum / vor sa dea si “marea lovitura” si sa vanda Hidroelectrica, portul Constanta , Aeroportul Otopeni si ce mai prind in Fondul Jafului Suveran: problema cu Toader Tudorel e ca acesta e suficient de inteligent ( spre deosebire de Teodorovici) si nu vrea sa semneze ceva ce il va duce 100 de ani in inchisoare / asa ca le da observatii!

Nu stiu ce este mai important pt Dragnea acum : sa scape de proces sau sa se tina de ce a promis in 2016 in afara tarii si sa vanda companiile de stat pe preturi egale cu ale Hotelului Turis din Turnu Severin? Probabil amandoua. La amandoua mai are un singur obstacol – Toader Tudorel , fata de care va folosi metodele sale clasice : coruperea, santajul sau eliminarea!

ProRomania este pregatita sa lupte impotriva “Raului”! Avem nevoie insa de sprijinul romanilor in aceasta batalie”, mai spune Ponta.

sursa psnews.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.