Continutul Principal

Victor Ponta: Indecizia Guvernului va duce la un număr mare de decese

Data: 24 martie 2020

Președintele PRO România avertizează că, în lipsa unor măsuri serioase de limitare a mobilității populației, epidemia se va răspândi și ne vom confrunta cu un număr mare de decese.

Din păcate, sună tragic, dar n-o să mai fie breaking news pe o persoană decedată – ci o să avem multe persoane decedate. Întrebarea mea este când vom înțelege că trebuie să luăm și noi măsurile din Italia, Spania, Franța. În primul rând măsurile care privesc populația și în al doilea rând măsurile economice. Mă uitam pe programele economice deja adoptate în fiecare dintre țările din Europa. România este singura țară care n-a adoptat încă nimic”, a declarat Victor Ponta.

Liderul PRO România a explicat că în timp ce Guvernul și Președinția acționează în interes politic, tot mai mulți cetățeni ajung victime ale crizei coronavirusului, medical sau economic.

Eu nu vreau să facem politică, dar dl Iohannis la început ne-a zis că e o gripă. Dup-aia ne-a zis că nu e cazul să se uite lumea la televiziuni. Bine că și-a schimbat opinia, bine că și-a schimbat opinia și față de 2015 când, atunci când apărea vreo nenorocire, domnia sa spunea că de vină e Guvernul. Acum a spus că nu mai de vină Guvernul. E bine că oamenii politici recunosc că au greșit. Problema e să facem lucruri concrete. Spre exemplu OUG-ul adoptat de Guvern miercuri, să primești certificat dacă firma ta are de suferit, nu s-a dat niciun ordin cu norme de aplicare, după șase zile. Fiecare zi pe care o pierdem, e și pentru partea de sănătate, și pentru partea economică”, a explicat președintele PRO România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.