Continutul Principal

Victor Ponta intervine tranşant în discuţia despre ‘candidaţi, alianţe, funcţii’: Ce pretenţii are Pro România

Data: 15 iulie 2019

Victor Ponta intervine în discuţia despre candidaţii PSD şi ALDE la prezidenţiale şi despre remanierea guvernamentală. Fostul premier susţine că măsurile anunţate nu sunt suficiente, iar Pro România propune modificări profunde de abordare. Ponta remarcă doar că se vorbeşte în spaţiul public despre o alianţă PSD-ALDE-Pro România sau doar o alianţă Pro România – ALDE la prezidenţiale, însă nici nu confirmă, nici nu infirmă aceste scenarii.

„Vad ca toata lumea vorbeste despre candidati, aliante, functii …

Poate ca este nevoie sa spun inca o data ce credem noi, cei de la ProRomania, ca este important:

1. Un Guvern si o administratie publica restructurate radical – nu de fatada ( foarte bine ca la Interne si Externe se schimba titularii – dar trebuie o schimbare profunda de sistem, nu doar a catorva oameni)

2. O strategie economica total noua si pragmatica de natura sa relanseze investitiile, dezvoltarea si sa ne opreasca din drumul spre faliment pe care mergem cu viteza maxima ( masuri de genul “biletele de tren la studenti” si “taxa de solidaritate” sunt ca aspirina la o boala grava!!!)

3. O echilibrare a scenei politice printr-o noua gandire a ceea ce inseamna politici progresiste de centru stanga , pro europene si pro dezvoltare/ iesirea din iluzia ca votul din 26 Mai a fost un “accident” sau “a fost doar contra lui Dragnea”/ un candidat la Alegerile Prezidentiale care sa fie cu adevarat o alternativa la Klaus Iohannis si un Guvern competent si performant care sa faca diferenta fata de lipsa de solutii si profesionalism a PNL si USR.

4. ProRomania va merge mai departe pe drumul pe care a pornit – pentru ca am vrut “altceva” si “altfel” / inainte de 26 Mai vedeam la televizor ca nu avem nicio sansa sa facem 5% si ca suntem “aliati” cu Iohannis/ dupa 26 am aflat ca suntem cu USR si Ciolos / acum, la acelasi televizor vedem ca suntem aliati cu PSD, cu Alde , ca sustinem candidati samd!

Poate e cazul sa reamintesc – Suntem ProRomania si tinem ( doar) cu Romania!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Sursa: stiripesurse.ro

  1. Unica variantă viabilă este cadidatura lui Victor Ponta,poate candida și acum nu să aștepte,este momentul,este tînăr.

  2. Multumesc Victor Ponta pentru crearea unui partid pentru romanii care au coloana vertebrala si care chiar cred intr-o Romanie fara biruri aplicate numai( noua) celor mici,pentru o crestere economica reala( nu prin inprumuturi bancare cu dobanzi fabuloase) si pentru faptul ca acest partid aduce un echilibru pe scena politica.Sunt onorata ca fac parte din acest partid(Bucuresti sect.2)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.