Continutul Principal

Victor Ponta intră la rupere: niciun candidat PSD nu a luat un scor atât de prost

Data: 24 noiembrie 2019

Președintele Pro România și fost candidat al PSD la prezidențiale, Victor Ponta, susține că Viorica Dăncilă a luat cel mai prost scor al unui candidat PSD la prezidențiale. Ponta susține că este nevoie de o mișcare prin care să se unească toate partidele de stânga din România.

”Nu pot să spun că sunt bucuros, nu l-am votat, nu l-am susținut pe domnul Iohannis. De partea cealaltă, Viorica Dăncilă trăiește într-o minciună! Niciun candidat al PSD nu a luat un scor atât de prost, niciun alt candidat nu a pierdut atât de multe voturi. Eu am pierdut în turul II cu 5,3 milioane de voturi, iar Viorica Dăncilă a luat puțin peste 3 milioane de voturi. Probabil că și la alegerile locale dreapta va câștiga. Singura soluție este o stângă unită, dar o stângă unită reformată, pentru că dacă ne unim pentru a lua bătaie, degeaba ne unim. Este nevoie de un pol de stânga unit și reformat, de figuri noi.”, a spus Victor Ponta, la România TV.

  1. FARA O UNITATE Ă STANGI CARE SA CUPRINDA DOAR VALORILE DIN PSD NU BARONI LOCALI SI FARA BETIVUL DIN PRO ROMANIA , CANDIDATI SA FITI DE UMPLUTURA LA BALASTUL PNL , USR , PLUS SI AMARATI CEILALTI O GASCA DE TICALOSI SI NEAVENITI , UNI PROSTI , ALTI TRADATORI SI VANZATORI DE TARA , REMINISCENTE ROMANE .DACA PSD CU CATALIN IVAN , FIREA SI PLESOIANU NU VOR INTELEGE ASTA , EI SINGURELE VALORI CARE POT HOTARA CEVA , ADIO PSD , PE TUSA POATE 20 DE ANI , IN OPOZITIE , ASTA VREA SI UE ROMANI SLABI , FARA PONTA , FARA PLESOIANU , FARA IVAN , FARA FIREA , DESCHIDETI OCHI ODATA FRATILOR .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.