Continutul Principal

Victor Ponta: Klaus Iohannis are exprimări pe care le-am auzit la Vadim Tudor şi Liviu Dragnea

Data: 29 aprilie 2020

Liderul PRO România, Victor Ponta, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru declaraţia făcută miercuri referitoare la proiectul privind autonomia Ţinutului Secuiesc şi mesajul adresat celor din PSD.

„Iohannis are o exprimări pe care le auzisem la Vadim Tudor şi Liviu Dragnea în ultima perioadă. Cred că ştie foarte bine că această lege nu va trece. E o vină comună a lui Orban şi Ciolacu. Nu cred că ne iau ungurii chiar acum Ardealul”, a declarat Victor Ponta, într-o intervenţie pentru Digi24.

Liderul PRO România i-a bătut obrazul lui Iohannis pentru declaraţia făcută miercuri. „Aş fi vrut să-l văd pe domnul preşedinte, aşa cum are în fişa postului, să-l apere pe ambasadorul României la Budapesta zilele trecute, când a fost jignit de ministrul de Externe maghiar. Nu a făcut asta”, a continuat fostul premier.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că este incredibil ce se întâmplă în Parlament. Şeful statului a acuzat PSD că a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaţilor o lege care acordă o largă autonomieŢinutului Secuiesc. ”Marele PSD se luptă în birourile secrete din Parlament ca să dea Ardealul ungurilor”, a spus Iohannis.

Sursa: adevarul.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.