Continutul Principal

Victor Ponta: Marcel Ciolacu speră să rămână la conducerea Camerei Deputaților cu ajutorul PNL

Data: 30 octombrie 2020

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat joi seara, la B1TV, că liderul PSD Marcel Ciolacu ar dori să obțină sprijinul PNL pentru a-și păstra și în viitoarea legislatură parlamentară funcția de președinte al Camerei Deputaților, o posibilă monedă de schimb fiind votul de învestitură a Guvernului.

„Nu asta conteaza (ca PNL e minoritar in Parlament). Orice masura, incepand de la învestirea Gvuernului si pana azi, cand au avut nevoie, PSD a votat. Cand a fost nevoie la motiunea de cenzura, nu au venit PSD-istii. Probabil o sa ii sustina si dupa alegeri. Nu intra la guvernare PSD dar va vota Guvernul. (O sa fie Guvern PNL) cu PMP, cu UDMR, fara USR, cu voturi PSD.

Marcel Ciolacu se lupta doar cu noi, cu Pro Romania, are el o chestie cu Pro Romania ca ii stricam jocurile. El vrea sa ramana presedintele Camerei Deputatilor. Sunt din ce in ce mai proaste (relatiile cu Marcel Ciolacu). Nu ii inteleg acest mod de a se comporta. Marele lui dusman e Pro Romania. Nu stiu ce gandire are, ca vrea sa ramana presedinte la Camera cu ajutorul PNL. Daca el voteaza Guvernul PNL spera sa primeasca ceva”, a declarat Victor Ponta.

 

  1. Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.