Continutul Principal

Victor Ponta, mesaj către primarii PSD SUPĂRAȚI pe Guvern: sacul bugetului central este gol și plin de găuri

Data: 23 iulie 2019

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că este alături de primarii care s-au dus revoltați la Guvern, dar ține să le explice că trebuie să accepte adevărul și anume că sacul cu bani este gol, iar actualul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, ar promite orice doar ca să dea bine politic.

”Sustin moral demersul Primarilor care au fost intai furati ( la intocmirea Bugetului pe 2019) si apoi mintiti ( ca la Rectificare se dau de la Guvern munti de bani)!

Din experienta politica pe care am acumulat-o sunt acum convins ca primarii si autoritatile locale cheltuie mai eficient si mai responsabil banii publici decat un guvern central!

Dar poate este momentul sa accepte si primarii adevarul – sacul Bugetului Central este gol si plin de gauri / strategia traitului de pe azi pe maine din imprumuturi te duce inevitabil la faliment/ dupa doi ani si jumatate de politici populiste promovate de 3 indivizi ( doi incompetenti si competent dar orbit de ambitii politice nerealiste) dezastrul este doar o chestiune de timp / sa arunci banii doar in speranta ca vei cumpara favorurile oamenilor si ale unor jurnalisti s-a dovedit o crima economica si o prostie politica!

In loc sa ceara bani care nu exista de la un Ministru care promite orice doar ca sa fie popular – primarii ar trebui sa propuna o reforma adevarata a finantelor publice ( centrale si locale)! Altfel se vor scufunda in acelasi timp cu Guvernul Central!”, scrie Victor Ponta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.