Continutul Principal

Victor Ponta, mesaj de ultimă oră despre prezidențiabilul Pro România

Data: 24 iulie 2019

Liderul Pro România, Victor Ponta, a demarat o consultare între fanii săi de pe Facebook cu privire la candidatul pe care partidul ar trebui sa-l sustina la prezidentiale. PSD ar vrea ca Pro Romania sa o sustina pe Viorica Dancila, in timp ce Ponta zice ca o decizie finala nu s-a luat in Pro Romania si ca Congresul partidului e abia in septembrie in contextul in care PSD asteapta un raspuns pana pe 3 august.

„Nu am luat inca decizia finala – Pro Romania va avea Congresul in prima saptamana din Septembrie! Insa opinia dvs conteaza – pe cine credeti ca ar trebui sa sustinem in Alegerile Prezidentiale?”, a scris Ponta pe Facebook.

  1. Cel mai bun pentru acest post este dl. Sorin Cîmpeanu. Nu cred că trebuie dezvoltat subiectul. Avem două persoane foarte bune in Parlamentul European. A le lua de acolo si a le pune sa candideze la prezidențiale ar dăuna imaginii create partidului că avem specialiști dar îi purtam la toate tirurile de alegeri pe aceiași. Pe de altă parte dl. Cîmpeanu e foarte bun pentru acest post. După părerea mea este cu mult deasupra celorlalți candidați. Cît despre susținerea PSD-ului și a ALDE nu încape discuție. Ce îi recomandă pentru acest post? Greșelile făcute? Nu mai merge cu greseli si apoi scuze…..

  2. În niciun caz pe Dancila. Daca un candidat propriu nu are șanse de tur 2 la aceste alegeri, sunt de părere că ProRomania să lase susținătorii proprii să aleagă liber. Orice înțelegere de susținere a altui candidat nu este benefică ProRomania. Dorim o altfel de clasa politică,o schimbare importantă , noi ProRomania ne vom lupta pentru asta, așa că nu văd oportun să susținem un candidat care nu este PRO.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.