Continutul Principal

Victor Ponta, noi detalii despre tensiunile România-China: Ce s-a întâmplat la videoconferinţa oficială

Data: 19 martie 2020

Victor Ponta, liderul Pro România, oferă noi detalii despre videoconferinţa care a stârnit nemulţumirea Chinei. După dezvăluirile STIRIPESURSE.RO, Ponta denunţă lipsa de interes a autorităţilor române în obţinerea de ajutor din partea autorităţilor chineze în criza coronavirusului.

„In cea mai grava criza de dupa Al Doilea Razboi Mondial – Romania are un Guvern format din sclavi orbi / care nu vor sa vada cat conteaza in aceste momente ajutorul Chinei pentru Italia, Spania, Polonia, Ungaria si Serbia / care nu sunt interesati de experienta acumulata de China in combaterea Coronavirusului si nici de sprijinul material ( masti, echipamente, teste, aparatura medicala) pe care vecinii nostri l-au primit cu recunostinta!

Vineri, la videoconferinta organizata de China cu tarile din Europa Centrala si de Est, au participat toti vecinii nostri la nivel de Ministru / chiar si din Spania ( care nu este deloc in Europa Centrala si Est) a fost Ministrul de Externe / Presedintele Serbiei a multumit Chinei intr-un mesaj video pe care cred ca l-au vazut la fel de multi romani cat si sarbi!

In Romania Ministrul Sanatatii e prea ocupat (e la fitness) sa participe – secretarii de stat nu au primit mandat de la Ministru / noroc ca s-au gasit doi Directori de la MAI si MS sa fie macar prezenti – fara nicio solicitare si fara nicio interventie!

In nume strict personal si la solicitarea unor oameni seriosi si profesionisti am luat legatura cu Ambasada Chinei si autoritatile medicale din China – raspunsurile la cererea de sprijin au fost imediate, pozitive si fara conditii ! Voi face tot timpul ceea ce tine de mine. Dar eu acum sunt doar Victor Ponta – nu sunt Guvernul Romaniei, si cred ca in aceste momente aveam nevoie de guvernanti!

Acesti sclavi orbi ajunsi sa ne conduca in momente cumplit de grele pentru Romania au o singura preocupare acum: cum sa faca achizitii fara numar si fara limita de suma, totul fara licitatie si fara transparenta! Ca de asta este stare de urgenta: sa faca niste “baieti destepti” niste miliarde profit fara sa ii deranjeze nimeni!

Pot sa fure linistiti: acum Guvernul PNL (in frunte cu Gorghiu – spaima copiilor) se preocupa sa mareasca pedepsele penale pentru cei care nu respecta procedurile sanitare! Facem pariu ca nu o sa inceapa cu Senatorul PNL Chitac? Nici cu liderul PNL Orban care a venit la conferinta de presa? Nici cu liberalii care dadeau flori de 8 Martie la pachet cu virusi? Hai ca gasesc ei alti vinovati!”, scrie Ponta pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.