Continutul Principal

Victor Ponta: Nu americanii au înghețat pensiile și salariile, ci actualul guvern.

Data: 7 ianuarie 2019

Liderul Pro Romania si fostul prim-ministru al Romaniei, Victor Ponta, a criticat luni seara la emisiunea Dosar de politician de la B1 TV discursul anti-european si anti-occidental prin care invinuieste partenerii externi pentru esecurile guvernarii PSD-ALDE:

„Nu americanii au îngheţat pensiile de la 1 ianuarie, ci actualul guvern. Unde scrie în programul de guvernare că se îngheaţă pensiile şi salariile? N-avem buget? Să vină americanii şi europenii să ne facă bugetul? Mai întâi a fost Statul Paralel, apoi Soros, apoi UE. Dragnea atât poate. Probabil se uită la o singură televiziune unde vede că tot răul vine de la americani sau europeni. ”  a declarat acesta.

De asemenea, Victor Ponta afirmă că nu își explică unde se duc toți banii care ar trebui să alcătuiască un buget complet, însă bănuiește că este din cauza corupției generalizate din instituțiile publice:

Investiţiile sunt la cel mai mic nivel fata de criza din 2010. Dincolo de salarii şi pensii, nu-mi dau seama unde se duc toţi banii. Dacă se vede ca şeful fura şi nu păţeşte nimic, vă anunţ că toată lumea, de sus până jos, fura şi ei. Asta e cultura administraţiei publice. Dacă şeful nu fură, nu o să fure nimeni. Credeţi că în America n-ar fura toţi de sus până jos dacă nu le-ar fi frică?  a declarat deputatul.

Fostul prim-ministru a criticat, astfel, atitudinea lui Liviu Dragnea față de subordonații și apropiații lui, singurul obiectiv fiind să scape de problemele penale:

”Dragnea nu vrea să schimbe un sistem abuziv, el vrea doar să nu aibă el probleme. Faptul că are probleme Mitraliera sau X sau Y, ştiţi cât îl interesează? Zero! Sevil Shaiddeh a fost trimisă în judecată pentru Insula Belina. Sevil nici nu ştie unde e Insula Belina, iar Dragnea nu e nici măcar martor în dosarul ăla.” 

sursa psnews.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.