Continutul Principal

Victor Ponta: Nu ştiu ce a păţit Teodorovici. E subjugat total de Darius Vâlcov. Cum vrea să îl scoată pe Dragnea din politică

Data: 21 martie 2019

Victor Ponta spune că nu îl mai recunoaşte pe ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. „Nu ştiu ce a păţit Orlando. După faza cu „Chiparosule” îmi venea să îl întren dacă a băut ceva. Mie venea şi îmi spunea că nu poate să semneze anumite lucruri, iar acum văd că vrea să semneze cu fondul suveran. E subjugat total de Vâlcov”, a punctat Ponta la România TV.

De asemenea, fostul premier a declarat că dacă ar fi în locul lui Iohannis ar pune o întrebare care să îl oprească pe Liviu Dragnea din posibilitatea de a mai ocupa funcții înalte în stat.

”Nu știu ce întrebare va pune președintele, dar vă spun ce întrebare aș pune eu: ”Sunteți de acord ca cei condamnați definitiv să nu mai fie deputați, senatori, miniștri?”. Eu vorbesc despre un referendum la care eu aș vota DA.”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta i-a cerut lui Florian Coldea pozele de la vilele SRI cu petrecerile la care au participat Liviu Dragnea și Laura Codruța Kovesi. Totul s-a întâmplat la un eveniment la care a fost prezent și Frans Timmermans, prim-vicepreședinte al Comisiei Europene, a anunţat fostul premier la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu. Ponta a declarat că fostul adjunct de la SRI încă nu i-a furnizat fotografiile secrete. Actualul președinte al Pro România a anunțat că Darius Vâlcov a depus, în 2015, un denunț împotriva lui Dragnea.

”Nu mi le-a dat, cred că le ține pentru când o fi nevoie. Probabil la prezidențiale. Singurul dosar despre care am vorbit a fost cum să îl scăpăm pe Dragnea de dosarul referendumul. El zicea: ”George, Florin, am dosar.” Cred că cu Tel Drum l-a ajutat cineva. Eu am depus mărturie în dosar în favoarea lui Dragnea. Dragnea spunea că, în 2015, că Vâlcov a depus denunț împotriva lui. Probabil l-o fi retras.”, a spus Victor Ponta.

 

sursa romaniatv.net

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.