Continutul Principal

Victor Ponta, previziune sumbră pentru liderul PSD: ‘Dacă CCR nu-l ajută, Dragnea intră pe panta morții’

Data: 10 aprilie 2019

Victor Ponta este de părere că șeful PSD Liviu Dragnea va intra „pe panta morții” dacă decizia de miercuri a CCR va fi una de respingere a solicitării lui Florin Iordache cu privire la completurile de 3 judecători.

„Decizia de mâine li se aplică doar lui Dragnea și lui Vâlcov. Poate fi aruncat în aer tot ce s-a dat pe fapte de corupție din 2004 încoace. Dacă CCR nu-l ajută, Dragnea intră pe panta morții. Se duce ca orice om normal și se judecă. Sau o dă jos pe Dăncilă sau Toader ca să-și dea Ordonanțele. Cred că libertatea îl interesează pe Dragnea mai mult decât Guvernul sau România”, a spus Victor Ponta, marți seara, la Realitatea TV.

Miercuri, judecătorii CCR au soarta României în mâini, la fel ca în 2012 când au decis invalidarea referendumului, este de părere fostul premier.

„Poate fi și o amânare. Dacă pentru un om distrugem un sistem… Ne place sau nu, justiția e un sistem esențial pentru funcționarea unei țări. Îl aruncăm în aer ca să scape Dragnea. Sau mai bine i se spune: Descurcă-te, du-te în fața judecătorilor? Eu m-am dus, nu e un moment plăcut, nu am stat liniștit înainte să aflu sentința. La fel dl. Tăriceanu, Toni Greblă… Du-te, mă Dragnea și judecă-te. Asta e, execuți sau fugi în Madagascar, altfel poți să-ți reiei activitatea. Dar să schimbi totul pentru tine… Ce înțelege omul obișnuit: noi toți ne ducem la tribunal când suntem acuzați de ceva, dar sunt oameni care sunt deasupra legii, de ce să mai particip atunci la alegeri, de ce să rămân în țară?”, s-a întrebat Victor Ponta.

Potrivit fostului premier, Dragnea nu a vrut niciodată să-i scape de problemele penale pe cei din PSD, nici pe oamenii de afaceri, nici pe patronii de media, deși le-a promis tuturor.

sursa stiripesurse.ro

  1. Dragnea nu-si merita locul in fruntea formatiei sale politice. El e lipsit de orice gramde scrupule! Purtarea sa deschide portiile largi haosului ce el il creaza in partidul sau. Dupa mine si dupa muuulti el ar ultimul din partid care sa merite locul de frunte.
    Dragnea e o rusine pentru intreg partid!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.