Continutul Principal

Victor Ponta prezice SFÂRȘITUL pentru Marcel Vela: Va păți ca Dragnea când s-a băgat în Referendumul pentru Familie

Data: 15 aprilie 2020

Liderul PRO România, Victor Ponta, crede că ministrul de Interne Marcel Vela a luat o măsură populistă prin a le permite românilor să meargă după Paști la Biserică, dar și să iasă la bloc să ia Lumina sfântă, Lumină care va fi adusă de poliție.

„Eu cred că nemulțumirea și a mea și a multor oameni este legată de faptul că toate deciziile luate de guvern și PNL sunt luate peste noapte și se bat cap în cap. Pe de o pare spui că trebuie să stăm în casă și noaptea se bulucesc oameni prin aeroporturi, pe de o parte anunți sancțiuni, după care vii și spui că mai relaxăm aplicarea de amenzi.

Ieri, Iohannis spunea la prânz că sunt iresponsabili cei care cer orice fel de relaxare, acum spune domnul Vela că putem să ne relaxăm. (…) Patriarhul semnează un acord cu un domn ministru cu jachetă de piele. Mie mi se pare că nu există niciun fel de strategie și decizia domnului Vela de acum seamănă tare cu decizia domnului Dragnea de a se băga în Referendumul pentru Familie, dar a pierdut. Dacă iei o decizie, trebuie să o iei pentru toți credincioșii”, a declarat Victor Ponta.

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.