Continutul Principal

Victor Ponta, primul apel către ‘toţi liderii responsabili’: Corina Creţu – comisar european și Alianță pentru guvernare cu PSD

Data: 10 octombrie 2019

Victor Ponta lansează un prim apel după căderea Guvernului Dăncilă. Liderul Pro România vrea ca propunerea României pentru funcţia de comisar european să fie Corina Creţu. Ponta afirmă că portofoliul extinderii ar fi mai bun decât cel al transporturilor.

„Primul apel pe care îl fac către domnul Iohannis, către doamna Dăncilă, către toţi liderii responsabili: trebuie să rezolvăm rapid cu comisarul european. Eu cred că propunerea Corina Creţu este propunerea care va trece cel mai rapid şi va primit funcţia şi portofoliul cel mai important”, a declarat Ponta.

De asemenea, liderul PRO România își menține oferta de dinainte de moțiune. Acesta e dispus la discuții și o alianță cu PSD, cu condiția ca partidul să nu mai fie condus de Viorica Dăncilă.

”Cred că ar trebui să ne așezăm la masă, acum că doamna Dăncilă e istorie și să susținem un canidat comun și la prezidențiale. Doamna Dăncilă și domnul Dragnea și-au bătut joc de ideile bune. Noi ne-am pregătit proiectele cele mai bune pentru România. M-am pregătit cu trei propuneri de premieri și că mergem să discutăm cu Iohannis. Cei de la PSD nu erau foarte dornici. Acum am plin telefonul de mesaje de la ei. Cu doamna Dăncilă nu pot să mă așez la masă să discut”, a declarat Ponta.

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.