Continutul Principal

Victor Ponta PROFEȚEȘTE dezastrul pentru România, privind fondurile europene, după schimbarea Corinei Crețu

Data: 5 iulie 2019

Portofoliile de comisari europeni care au fost deţinute de Corina Creţu şi Andrus Ansip au fost preluate temporar, în urma demisiilor acestora din funcţie, de către Maros Sefcovic, vicepreşedintele Comisiei Europene, responsabil pentru uniunea energetică, şi, respectiv, Johannes Hahn, comisarul european pentru politică de extindere şi vecinătate, informează miercuri un comunicat al executivului comunitar. Victor Ponta, liderul PRO România, susține că schimbarea Corinei Crețu va fi sinonimă cu dezastrul în atragerea de fonduri europene.

„Acum Guvernul nu o mai are pe Corina Cretu sa le rezolve problemele – si proasta gestionare a fodurilor europene ( programele structurale si de coeziune) inseamna miliarde de euro care NU vin in Romania!

Este nevoie de un Guvern mai bun pentru a gestiona treburile tarii!

La ProRomania pregatim profesionisti si programe de guvernare! Pentru ca tinem cu Romania!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

 

Sursa: stiripesurse.ro

  1. Sunt total de acord cu temerile tale Ponta.Daca imaginea țării s-a schimbat in exterior ( dar nu de ajuns) o data cu votul din mai, pastrandu-se mentalitățile,fiind doar cosmetizare de ochii lumii, pentru Marea Păcăleală de la Prezidențiale și Mai ales de la LOCALE, este necesara schimbarea acestui guvern cu unul minoritar ,care sa lucreze pentru tara,sa dialogheze real cu romanii si sa fie PRO ROMANIA.DRAGUL MEU COLEG,NUMAI DE TINE DEPINDE.CUNOSTI OAMENII SI TE DESCURCI FFB.DEBARCA-I !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.