Continutul Principal

Victor Ponta profețește o guvernare PNL-USR în care aliații își vor scoate ochii: CDR-ul de acum 20 de ani o să vi se pară o chestie de oameni serioși

Data: 8 septembrie 2020

Liderul Pro România, Victor Ponta, şi-a exprimat îndoiala cu privire la succesul unei viitoare colaborări la guvernare între PNL şi USR și a spus că în comparație cu PNL-USR, guvernarea CDR va părea mai bună. În 1996-2000, guvernarea CDR a fost măcinată de scandaluri interminabile, 3 premieri (Victor Ciorbea, Radu Vasile, Mugur Isărescu) și a dus la erodarea puternică a PNȚCD.

„Îi interesează să facă rapid alegeri ca să facă ei un guvern extraordinar de bun, PNL cu USR. Cred că la Iaşi aveţi prima probă despre cât de bine se vor înţelege PNL cu USR, cu scandal, trădări, acuzaţii. Adică o să vi se pară Convenţia Democratică de acum douăzeci şi ceva de ani o chestie de oameni serioşi şi plângi. Dacă ei îşi scot ochii de pe acum, dacă nu sunt în stare să facă nimic acum ce credeţi că vor face?

Din acest punct de vedere, cu Pro România nu vom face blaturi nici cu PNL, nici cu PSD, nici cu altcineva. O să ne luptăm să construim drumul nostru. Asta am făcut de când ne-am înfiinţat. Noi prezentăm candidaţi buni. Pro România nu l-am făcut pentru 2020. Cei care vor câştiga vor câştiga acum, cei care nu vor câştiga vreau să rămână să se lupte, să se pregătească pentru 2024, când sunt convins că Pro România va fi cel mai important partid din România dacă rezistăm şi mergem pe acest drum”, a declarat Victor Ponta, marți, la Iași.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.