Continutul Principal

Victor Ponta profețește: PSD nu intră în turul 2 la prezidențiale / Pe cine vede în finala de la Cotroceni și ce spațiu de manevră are Pro România

Data: 9 iunie 2019

Fostul premier Victor Ponta a declarat duminică, la România TV, că în opinia sa PSD nu este favorit să ajungă în turul 2 la prezidențiale, pentru prima oară în istoria post-decembristă.

Ponta a apreciat că PSD nu va merge pe un independent la prezidentiale. „Sa fie cineva care a stat langa Dragnea si acum sa zica ca nu il cunosc pe Dragnea, asta nu tine. Nu independent, trebuie sa fie cineva pe care partidul sa il simta alaturi, plus ca pare o chestie neserioasa, la disperare”, a zis el.

„Klaus Iohannis si candidatul USR sunt favoriti sa intre in turul 2”, a mai zis acesta.

„Cred ca vor fi multi social-demcorati care vor vota candidatul Pro Romania si poate intra el in turul 2 daca e votat mult de PSD, dar are sansa a treia”, a mai indicat Ponta.

Fostul premier a precizat că el sigur nu va candida la prezidentiale, dar că are în minte 3-4 nume de candidati Pro Romania, fără să dea nume.

PRO România îşi va desemna candidatul la alegerile prezidenţiale într-o reuniune care se va desfăşura pe 8 sau 9 septembrie.

  1. Se cunoaste ca Ponta a invatat din greseli . Sa continue tot asa si prudent la prieteni. Sa pastreze pt. fiecare locul cuvenit .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.