Continutul Principal

Victor Ponta: PSD are o singură variantă să guverneze încă 14 luni

Data: 27 august 2019

Liderul Pro România a declarat marți la Digi24 că PSD a primit o „lovitura mortala” prin iesirea ALDE de la guvernare si acum are o singură soluție dacă mai vrea să rămână la Palatul Victoria și în 2020 și să își termine mandatul: o restructurare guvernamentală prin care să „schimbe tot”.

„Acest Guvern clientelar, neprofesionist, a primit o lovitura mortala. Ce nu au putut sau nu au vrut PNL si USR am reusit noi, Pro Romania si ALDE. Faptul ca nu mai are majoritate credeti-ma, lovitura e mortala, fac de ceva timp politica. Nu are cum sa reziste. E ca Titanicul dupa ce s-a lovit de iceberg, a mai durat ceva”, a zis Victor Ponta.

Potrivit acestuia, PSD își poate păstra guvernarea dacă face o restructurare.

„Ori PSD face ce n-a vrut sa faca, o restructurare ampla si adevarata a Guvernului, a administratiei, ori opozitia vine cu o solutie alternativa pe care noi o votam daca este buna. A treia solutie nu o vad (…) Ca să mai stea la guvernare încă 14 luni trebuie să schimbe tot”, a zis Ponta.

Liderul Pro România a spus că așteaptă de la PNL-USR, dacă doresc sprijinul Pro România la motiunea de cenzură, un nume de premier, o alianta de guvernare și un program de guvernare.

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.