Continutul Principal

Victor Ponta pune cruce moțiunii de cenzură: ‘Sunt convins că nu va trece’ + Ce jocuri fac, de fapt, PNL și USR

Data: 12 iunie 2019

Victor Ponta este convins că moțiunea de cenzură depusă în Parlament și semnată de PNL, USR și UDMR nu va trece, iar Viorica Dăncilă va rămâne premier.

Miercuri seara, la România TV, Ponta i-a acuzat pe liderii din opoziție că în loc să discute cu fiecare parlamentar din ALDE și PSD, aceștia îi jignesc, spulberând orice șansă de a vota moțiunea.

”Noi o să votăm moțiunea, dar nu din motivele enunțate în moțiune, ci din altele, pe care eu o să le explic în ziua aceea. Sunt convins că nu va trece moțiunea.

Nu cred că domnul Iohannis putea să vorbească el cu parlamentarii și era greșit să o facă. Nu există o coaliție clară în opoziție. PNL și USR se cam ceartă. Când vrei voturi de la cineva, de la PSD și ALDE, nu îi înjuri toată ziua la televizor. Ori nu te pricepi, ori nu vrei să treacă moțiunea și de asta faci asta.

Noi avem o condiție de netrecut, ca Ludovic Orban să nu fie premier. Cei de la USR au început să ne certe și pe noi, să fie siguri că nu o să treacă moțiunea. Cei din PNL am văzut că au fost mai serioși.

Cu domnul Iohannis m-am luptat și o să mă mai lupt, pentru că suntem adversari. Problema mea a fost cu prietenii care m-au înjunghiat pe la spate. Sunt momente în care treci peste adversități personale, asta înseamnă să faci politică.”, a declarat Victor Ponta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.