Continutul Principal

Victor Ponta, radiografie dură a Guvernului Dăncilă: 5 miniștri care ar trebui să fie schimbați

Data: 1 iulie 2019

Fostul premier Victor Ponta a spus, duminică seară, la România TV, ce miniștri ar scoate din Palatul Victoria. Astfel, pe lista neagră a lui Victor Ponta se află miniștrii de la Muncă, Interne, Apărare, Transporturi și Finanțe.

„E nevoie de restructurare, nu remaniere. Cu siguranta va fi restructurare dupa 1 septembrie. Dancila poate sa zica ca uita de prezidentiale, unde nu are nicio sansa, si ca treaba ei este guvernare. În USL aveam in Guvern PSD, PNL, UNPR, PC si acum sunt de doua ori mai multi secretari de stat, cu salarii de trei ori mai mari, fiecare cu cabinet, secretara, masina, portar, sediu, sofer. Noi am facut la Pro Romania o schema cu 18 ministere. Sa fie schimbati ministrii de la Munca, Interne, Aparare, Transporturi. Teodorovici nu poate sa fie si ministru si candidat la prezidentiale. Nu-i fac eu lui Dancila Guvernul, spun cine nu imi place”, a declarat Victor Ponta.

Sursa: psnews.ro

  1. Are dreptate d/l Ponta ,dar n/o vad capabila pe Dancila sa faca o restructurare a Guvernului ca n/o duce capul. Sa vedem ce ne aduce toamna si Prezidentialele.

  2. o schema prea stufoasa, care incarca inutil bugetul statului. cu siguranta ministrul finantelor trebuie schimbat, prin nepriceperea lui si dorinta de a face pe plac sefilor a secat bugetul tarii. in rest toti sunt o apa si un pamant, guvernul trebuie remaniat total.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.