Continutul Principal

Victor Ponta, reacție după ce Robert Negoiță a dinamitat PSD: ‘Mă bucur să văd că în interior au rămas oameni realiști, cu picioarele pe pământ’

Data: 10 iunie 2019

Liderul Pro România Victor Ponta salută ieșirea lui Robert Negoiţă, care a anunțat că PSD are o mare problemă de credibilitate si că în interior există o părere cvasi-unanimă potrivit căreia șansele formațiunii la alegerile prezidențiale sunt aproape nule.

 

„Ma bucur sa vad ca in interiorul PSD au ramas oameni realisti – cu picioarele pe pamant si care inteleg situatia politica / nu cred ca discutiile despre un “independent” care sa fie aruncat candidat PSD la Prezidentiale ca si “carne de tun” fac bine ci dimpotriva – arata panica si neseriozitate!

ProRomania are o solutie serioasa de candidat : o personalitate de centru stanga, fara nicio problema juridica sau de integritate, apreciata profesional pe plan national si international, cu care actualii lideri PSD au lucrat si fata de care si-au aratat mereu admiratia si respectul!

 

In conditiile in care partidele de dreapta PNL si USR vor avea doi candidati foarte puternici – fac o oferta onesta catre PSD si alegatorii sai, pentru toti cei care se considera progresisti si social democrati , de a sustine candidatul ProRomania pentru functia de Presedinte al Romaniei! Doar asa putem sa avem un candidat de centru stanga in turul al doilea al Algerilor din Noiembrie!

 

Ratiunea si binele Romaniei trebuie puse inaintea orgoliilor si intereselor personale sau de partid / sa fim toti ProRomania!!!”, este reacția lui Ponta

  1. Cred că cel mai bun președinte, care sper să fie alături de toți cetățenii României, (inclusiv clasa de jos) poate fi domnul Ponta.

  2. Salut comentariu dlui PRIMAR NEGOITA SI SPER CA ACEST MESAJ AL DANSULUI SA TEZESCA LA REALUTATE ATAT POLUTICIENI CAT SI CLASA POLITICA DIN ROMANIA

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.